Đakovački vezovi

Đakovački vezovi

1 dan autobusom 07.07 do 07.07.2024 Polazak iz Zaboka i Zagreba

Zabok 5:00 – Stari autobusni kolodvor

Zagreb 5:20 –

Cijena po osobi: 35,00 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 35,00 €

Svi termini putovanja:

Program Izleta

Polazak je u 5:00 sati s polazišta. Slijedi vožnja komfornim turističkim autobusom u pratnji voditelja putovanja, autocestom A3 slikovitim slavonskim krajolikom prema Đakovu, uz zaustavljanje radi odmora i jutarnje kavice.

Po dolasku u Đakovo, oko 9:00 sati, slijedi prisustvovanje svečanoj povorci folklornih skupina, svatovskih zaprega i jahača koja kreće od Malog parka, preko Strossmayerovog trga i pored đakovačke katedrale do Strossmayerovog parka .

U 10:30 počinje Međunarodna smotra folklora i smotra folklora te smotra folklora Hrvatske koje se održavaju u Strossmayerovom parku.

U 10:30 također počinje Sveta misa u katedrali sv. Petra pa tko želi može prisustvovati.

Vrijeme u Đakovu provest ćemo u uživanju u pjesmi i plesu u šarenim narodnim nošnjama i običajima koje njeguju i čuvaju folklorne skupine i KUD-ovi.

U kasnim popodnevnim satima slijedi polazak kući, a dolazak na polazište je oko 19:00 sati.

Cijena uključuje:
prijevoz turističkim autobusom pratnju voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja razgledavanje prema programu troškovi organizacije putovanja i realizacije
Cijena ne uključuje:
ulaznice za muzeje, znamenitosti, izložbe, događanja i drugo, koje nisu izrijekom navedene u pasosu "Cijena uključuje" fakultativne sadržaje troškove osobnih narudžbi paket putnog osiguranja

Napomene

NAPOMENE:
-Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti agencije osim ako u programu putovanja nije drugačije navedeno. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
-Preporučamo uplatu putnog osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
-Završno pismo dostavljamo Vam mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije kao točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
-Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, najkasnije 4 dana prije početka paket aranžmana agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Organizator putovanja osigurao je policu osiguranja od odgovornosti organizatora paket-aranžman broj: 804321776 kod EUROHERC osiguranje d.d. Zagreb. Isto tako organizator putovanja osigurao je policu osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman broj: 804321778 kod EUROHERC osiguranje d.d. Zagreb
DODATNE INFORMACIJE:
-Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću i osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.
-Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera u svrhu efikasnije i ugodnije realizacije putovanja.
-Za državljane RH za putovanje u Mađarsku potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
-Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata. Nudimo mogućnost izbora najboljih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije putovanja. Rezervacija najboljih sjedala je na upit. Raspoloživost odabranih sjedala je podložna provjeri prilikom rezervacije.
●sjedala 3 i 4 u prvom redu s panoramskim pogledom, doplata po sjedalu 16 €
●sjedala 5,6,7,8 u drugom redu, doplata po osobi 10 €
●sjedala iza drugih vrata, doplata po osobi 10 €
●bilo koje drugo odabrano sjedalo po izboru, na upit 7 €
●prazno sjedalo 20 €
OBAVEZNA DOPLATA I POPUSTI: Popust za djecu do 12 godina: 5 €
FAKULTATIVNA PONUDA:
Fakultativnu ponudu kao ulaznice, večere i slično plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako u programu putovanja nije navedeno plaćanje prije puta. Fakultativne sadržaje koje želite, prijavljuju se u agenciji prilikom rezervacije.
UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti predujam u iznosu minimalno 40% ukupnog iznosa cijene, a ostatak se plaća najkasnije 14 dana prije početka putovanja.
Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.
Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Ljubazno Vas molimo da nam pošaljete kopiju uplate na mail ili ako Vam je to nezgodno, da nas barem o uplati obavijestite mailom. Tako da Vašu uplatu možemo brže evidentirati i poslati Vam Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!

autorska prava naslovnih slika: Marija Muškić, Andrej Car
Opći uvjeti poslovanja sastavni su dio ponude i nalaze se na slijedećoj poveznici: Opći uvjeti poslovanja.