Picokijada

Picokijada

Svi termini putovanja:

Program Izleta

Manifestacija Picokijada odvija se uvijek zadnjeg vikenda u Lipnju.

Polazak je prema mjestima i vremenu polaska kako je naznačeno u programu.

Vožnja u pratnji voditelja putovanja prema Durđevcu. Dolazak u Đurđevac je oko 15:30 sati. Tada u Đurđevcu već traje niz priredbi i događanja vezanih uz Picokijadu.

Po dolasku zajednička šetnja gradom i upoznavanje s Đurđevcom: Stari grad Đurđevac, Hrvatska sahara, Crkva Sv. Jurja sa trgom sv. Jurja, …

Nakon upoznavanja grada slijedi slobodno vrijeme za uživanje u nizu događanja koja se odvijaju na cijelom užem gradskom području, oko dvorca, na glavnom trgu u gradskom parku…

Priredbe poput: Sajam rukotvorina, Podravinoteka, Festival folklora, na livadi oko Starog grada nalazi se Tabor sv. Jurja koji prikazuje srednjovjekovni način života…  sigurno će privući pažnju svakog posjetitelja. Razne degustacije i prikazi tradicijskog života odvući će vas u prošlost i minula vremena.

Subotom se odvija najatraktivniji dio Picokijade koji počinje u 21:30 sati na večer, svečana povorka i spektakularan scenski prikaz obrane Đurđevca pored starog grada. A u 23:30 vatromet iznad grada u čast Picokima.

Nakon posjeta Picokijadi slijedi polazak kući a dolazak na polazište je u sitnim noćnim satima.

Cijena uključuje:
prijevoz turističkim autobusom pratnju voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja razgledavanje prema programu troškovi organizacije putovanja i realizacije
Cijena ne uključuje:
ulaznice za muzeje, znamenitosti, izložbe, događanja i drugo, koje nisu izrijekom navedene u pasosu "Cijena uključuje" fakultativne sadržaje troškove osobnih narudžbi paket putnog osiguranja

Napomene

NAPOMENA:
-Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti agencije osim ako u programu putovanja nije drugačije navedeno. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
-Preporučamo uplatu putnog osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
-Završno pismo dostavljamo Vam mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije kao točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
-Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, najkasnije 4 dana prije početka paket aranžmana agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Organizator putovanja osigurao je policu osiguranja od odgovornosti organizatora paket-aranžman broj: 804321776 kod EUROHERC osiguranje d.d. Zagreb. Isto tako organizator putovanja osigurao je policu osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman broj: 804321778 kod EUROHERC osiguranje d.d. Zagreb
DODATNE INFORMACIJE:
-Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću I osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.
-Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera u svrhu efikasnije i ugodnije realizacije putovanja.
-Za državljane RH za putovanje u Mađarsku potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. -Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata. Nudimo mogućnost izbora najboljih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije putovanja. Rezervacija najboljih sjedala je na upit. Raspoloživost odabranih sjedala je podložna provjeri prilikom rezervacije.
●sjedala 3 i 4 u prvom redu s panoramskim pogledom, doplata po sjedalu 16 EUR
●sjedala 5,6,7,8 u drugom redu, doplata po osobi 10 EUR
●sjedala iza drugih vrata, doplata po osobi 10 EUR
●bilo koje drugo odabrano sjedalo po izboru, na upit 7 EUR
●prazno sjedalo 20 EUR
OBAVEZNA DOPLATA I POPUSTI: --
FAKULTATIVNA PONUDA:
Fakultativnu ponudu kao ulaznice, večere i slično plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako u programu putovanja nije navedeno plaćanje prije puta. Fakultativne sadržaje koje želite, prijavljuju se u agenciji prilikom rezervacije.
UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti predujam u iznosu minimalno 40% ukupnog iznosa cijene, a ostatak se plaća najkasnije 14 dana prije početka putovanja.
Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.
Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Ljubazno Vas molimo da nam pošaljete kopiju uplate na mail ili ako Vam je to nezgodno, da nas barem o uplati obavijestite mailom. Tako da Vašu uplatu možemo brže evidentirati i poslati Vam Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!
Opći uvjeti poslovanja sastavni su dio ponude i nalaze se na slijedećoj poveznici: Opći uvjeti poslovanja.